Op een werkelijk schitterende plek hoog gelegen boven het dal van het riviertje de Geul waant u zich in een land ver van hier. En dat terwijl Hombourg (in België vlakbij de grens met Zuid-Limburg) toch voor iedereen binnen handbereik ligt.
Dit oude glooiende landschap met zijn weilanden, gescheiden door meidoornhagen, met zijn kastelen, kloosters en pittoreske dorpjes vormt een prachtig decor voor onze teken- en schildercursus.

In de ochtend de cursus en ‘s middags, na een op locatie verzorgde picknick, de mogelijkheid om nog verder te werken aan het ‘kunstwerk van de dag’ of om gewoon lekker te ontspannen op de boerderij of in de omgeving.
Kortom een aanrader voor al degenen die de combinatie tekenen/schilderen en een gelukzalig vakantiegevoel wel zien zitten.

De Cursus
De lessen op Hoeve Espewey zijn bedoeld voor zowel beginners als gevorderden. De begeleiding is individueel gericht en uw leraar houdt rekening met uw niveau en smaak. Om iedereen genoeg aandacht te kunnen geven zijn de groepjes klein (minimaal 5 en maximaal 12 personen).
De cursusweken lopen telkens van zondagmorgen t/m donderdag. Elke dag van 09.00 uur tot 13.00 uur. Direct daaropvolgend volgt de lunch en de werkbespreking.
U verblijft op de boerderij in een van de luxe vakantie-appartementen vanaf 1 dag voor het begin van uw cursus (vanaf 15.00 uur) tot 1 dag na afloop van uw cursus (tot 12.00 uur).

Bij de cursus is 6x ontbijt, 5x lunch (bij goed weer altijd op locatie) en 6x diner inbegrepen.
De lessen beginnen elke morgen met een korte voorbespreking in het atelier. Daarna gaan we naar de locatie van die dag. Bij een mogelijke slechte dag wordt er in het atelier van de boerderij gewerkt.

Schets- en tekenpapier en gebruik van potloden, kneedgom, krijt, penselen, paletten, ezels en klapstoeltjes zijn bij de prijs inbegrepen. Acrylverf, olieverf, aquarelverf, schilderdoeken en schilderpapier kunnen ter plaatse worden aangeschaft of door uzelf worden meegebracht.

Aanmelding en cursuskosten
Alle prijzen zijn per persoon berekend.

- Volpension op basis van 6 dagen/nachten
Aankomst op zaterdag vóór 17.00 uur en vertrek op vrijdag vóór 12.00 uur

- Incl. 5 dagen teken-/schildercursus

Op basis van 2-persoons kamer 665,- euro p.p.
Op basis van 1-persoons kamer 690,- euro p.p.

Bedlinnen is op de boerderij voor 7,50 p.p. te huur.
U bent natuurlijk ook vrij dit zelf mee te brengen. (1-persoons matrassen en dekbedden) U verblijft in een van de sfeervolle appartementen /gastenkamers van Hoeve Espewey.

Meer informatie?
U kunt telefonisch contact met ons opnemen of ons mailen.
Deelname? U krijgt bij aanmelding voor de cursusweek een bevestiging van deelname toegestuurd via mail (of indien gewenst per post).
De aanbetaling na aanmelding bedraagt 50% van het huursom/cursusbedrag.